Za pozive iz fiksne mreže tel. 0700 700 500
Za pozive iz inostranstva i iz mobilne mreže mob. + 381(0)21/4876-888

Naši zaposleni

Ana (Bojović) Veličković

Rukovodilac ljudskih resursa

 
Veliko je profesionalno i lično zadovoljstvo kada možete da učestvujete i pratite zaposlene u njihovom profesionalnom razvoju od samog susreta na intervju za posao, preko njihove orijentacije i daljeg razvoja. Za mene je ovaj deo najuzbudljiviji kada se radi o mladim ljudima, koje svake godine angažujemo preko različitih programa, putem kojih dobijaju svoju prvu šansu za radno iskustvo. Biti svedok kako mlad čovek od početne vizije i ambicije razvija svoje potencijale i postaje ozbiljan i kredibilan profesionalac u svom poslu uliva veliki optimizam kada razmišljam o promenama koje stoje ispred nas.
 
 
 

Vlastimir Filijović

Regionalni direktor za Vojvodinu CA Leasing Srbija

Rad u CA Leasing Srbija kao deo velike Credit Agricole grupe predstavlja pre svega čast ali sa druge strane i veliku odgovornost da se na postavljene ciljeve odgovori na nabolji mogući način.
Svakodnevni poslovni izazovi pred kojima se nalazimo pomažu nam da otkrijemo svoje prave mogućnosti i pomeramo granice sopstvene sposobnosti svakim danom sve više.
Zadovoljan sam što zaposleni u CA Leasing Srbija dobiju šansu da pokažu svoj maksimum a ovde ću zastati i citirati čuvenog Nemačkog filozofa Artura Šopenhauera: „Najbolje što u životu možete očekivati je dobra šansa"

Chat
 

Elektronsko bankarstvo