Magični doručak - mart 2011.

Stranica mi je pomogla

OSTAVI KOMENTAR

Crédit Agricole Banka Srbija sa partnerima METRO Cash & Carry i Bankom hrane, 12. marta 2011.godine organizovala je drugu humanitarnu akciju pod nazivomMagični doručak. Vila Dobrila pozvala je sve klijente Banke i kupce tri distributivna centra METRO: Zemun, Krnjača i Niš da joj se pridruže u pripremi doručka za decu sa posebnim potrebama.

Drugi po redu Magični doručak okupio je preko80 volonteraiz obe kompanije koji su zajedničkim snagama te prve sunčane subote, pomogli kupcima METRO centara da se odluče za kupovinu jednog ili više specijalno formiranih paketa proizvoda za dečje užine.

Na kraju dana, prikupljeno je preko700 kgslanih i slatkih namirnica uključujući kekse, štapiće i kroasane za decu u specijalnim školama u Beogradu, Nišu, Leskovcu i Pirotu.

Pre samog početka akcije, od donacija korporativnih klijenata Banke i dobavljača METRO Cash & Carry priupljeno je2.890 kgrazličitih prehrambenih namirnica – marmelade, čokolade, pašteta i sokova od donatora: Nectar, Foodland, Kraš, Banini, Perutnina Ptuj, Neoplanta, Wunder i Interkomerc.

Banka Credit Agricole Srbija i METRO Cash & Carry Srbija će zajedno donirati još 6000 evra u namirnicama a Banka hrane će ih ravnomerno, prema broju učenika distribuirati u škole za decu sa posebnim potrebama.

Zahvaljujemo se svim građanima Beograda i Niša koji su tog dana učestvovali u akciji i posebno svim volonterima i donatorima koji su tu sunčanu subotu proveli radeći nešto lepo i nadasve plemenito za decu sa posebnim potrebama.

Svako dete treba da ima svoju Vilu Dobrilu a ako to uspemo da postignemo zajedničkim akcijama, ni jedno dete sa posebnim potrebama neće više biti gladno.

Preuzmi dokumenta