Uskrsnji bazar 2010

Stranica mi je pomogla

OSTAVI KOMENTAR

U periodu od 22.03. – 25.03.2010. godine u četrnaest filijala Crédit Agricole Srbija, organizovana je druga humanitarna akcija pod nazivomUskršnji bazarokrenuta prvenstveno klijentima ail zaposlenima Banke.

Nakon uspešnog Novogodišnjeg bazara, akcija Credit Agricole Srbija proširila se sa 6 na 14 filijala i sa 2 na 8 gradova te je pored filijala u Beogradu i Novom Sadu prodajna izložba organizovana i u filijalama u Kikindi, Bačkoj Palanci, Subotici, Somboru, Vršacu i Pančevu.

Tematska izložba dečjih rukotvorina ovoga puta obogaćena je kako asortimanom, tako i idejom da svako, uz samo malo dobre volje, može da postane Vila Dobrila. Marketing tim je specijalno za ovu priliku pripremio bedževe ograničene serije Vila Dobrila i svaki kupac-donator dečjeg proizvoda dobio je jedan.

Cilj akcije je povezivanje lika Vile Dobrile sa namerom Banke da decu specijalnih škola obraduje i obogati im praznike, ali i svakodnevni rad u školama.

Kao i prošlog puta, sav prihod od prodatih proizvoda namenjen je školama koje nabavljaju nov materijal za dečje radionice.

Banka će nastaviti da podržava i proširuje projekte dečje integracije u društvo i stoga je partner na koga škole mogu da se oslone.

Preuzmi dokumenta