Crédit Agricole grupa i “Tim Vile Dobrile” donirali 30.000 evra OŠ “Jefimija” u Obrenovcu

Dana 27. marta 2015. godine svečano je puštena u rad kuhinja u Osnovnoj školi „Jefimija“ u Obrenovcu obnovljena iz Crédit Agricole donacije za obnovu objekata nastradalih u poplavama.

Donacijom u vrednosti od 30.000 evra u potpunosti je obnovljena i svom tehnikom opremljena kuhinja škole, deo trpezarije, kupljen je nameštaj za produženi boravak i trpezariju, oprema za fiskulturnu salu i spoljne terene, kompjuterska oprema i travokosačica.

„Tim Vile Dobrile“ Crédit Agricole banke koji već pet godina aktivno organizuje CSR aktivnosti ovoga puta radi na tome da deca što bezbolnije prevaziđu teškoće sa kojima su se suočila nakon poplava.

Nadam se da će učenici Škole sada moći nesmetano da nastave sa učenjem i igrom u punom komforu jedne moderne škole.“ – izjavio je Bruno Charrier, Predsednik Izvršnog odbora Crédit Agricole banke Srbija.

“Donacijom „Vile Dobrile“ Crédit Agricole banke Školi je pružena mogućnost da bude još modernije opremljena nego što je to bila pre poplava, da se učenicima priprema zdrav obrok svakog dana i da borave u bezbednom i prijatnom okruženju, kao i da uče iz savremenih i modernih sredstava i metoda.

Kolektiv Škole je veoma zahvalan dragim prijateljima iz Tima „Vile Dobrile“ bez čijeg angažovanja sve ovo ne bi bilo moguće ostvariti.“ – izjavio je Dragan Jovanović, direktor OŠ“Jefimija“ u Obrenovcu.

Osim predstavnika Crédit Agricole banke i OŠ „Jefimija“ događaju je prisustvovao Miroslav Čučković, Predsednik opštine Obrenovac, Snežana Đurić, Sekretar za obrazovanje i dečju zaštitugrada Beograda, predstavnici školske uprave Beograd kao i predstavnici Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja.