Fiksna telefonija tel. 0700 700 500
Za pozive iz inostranstva i iz mobilne mreže mob. + 381(0)21/4876-888

A PLUS kreditna kartica

A PLUS kreditna kartica kreirana u saradnji sa Aman kompanijom, napravljena je tako da izlazi u susret svim Vašim potrebama pri kupovini! Ova kartica pruža mogućnost odloženog plaćanja do 40 dana uz popust od 5% u svim Aman i Inter Aman objektima.

Plaćanje je omogućeno na 3, 6, 9 ili 12 rata za sve iznose preko 2.999 RSD, i to:

 • 3 mesečne rate za iznose od 3.000 do 5.999 RSD
 • 6 mesečnih rata za iznose od 6.000 do 8.999 RSD
 • 9 mesečnih rata za iznose od 9.000 do 11.999 RSD i
 • 12 mesečnih rata za iznos od 12.000 RSD i preko 12.000 RSD

Sa Vašom A PLUS kreditnom karticom možete podizati gotovinu na bankomatima u zemlji uz podelu iznosa do 12 rata i vršiti plaćanje na svim prodajnim mestima sa oznakom DinaCard.
Prepustite se i uživajte u kupovini sa Vašom A PLUS kreditnom karticom!

Jednokratna provizija:

 • 3% za sve kupovine na 3 i 6 rata
 • 5% za kupovine na 9 i 12 rata

 

Prilikom izmirivanja obaveza, možete da izaberete jednu od sledećih opcija:

 • Izmirivanje dospelih obaveza po kartici (potrošnja + dospele rate) do svakog 10-og u mesecu, bez obračuna kamate ili
 • Sami definišete iznos otplate uz mogućnost komfornijeg izmirivanja mesečnih obaveza - min. 5% od ukupnog duga i tada svoju A PLUS kreditnu karticu možete koristiti kao revolving kreditnu karticu uz kamatu na ostatak duga

 

Održavanje partije kreditne kartice:

 • Za klijente sa zaradom u CAS: 0 rsd
 • Za ostale klijente: 50 RSD

 

Uslovi:

 • Vrsta kredita: revolving 5%, min 1.000 RSD
 • Valuta u kojoj se limit odobrava: RSD
 • Kriterijumi za indeksiranje: bez kriterijuma za indeksiranje
 • Iznos kredita: od 20.000 do 800.000 RSD
 • Kamatna stopa: fiksna, obračunava se (konformnom metodom) i naplaćuje na kraju obračunskog perioda. Obračunski period je jedan kalendarski mesec
 • Otplata: u zavisnosti od ugovorenog  % revolvinga
 • Instrumenti obezbeđenja: solo blanko menica bez protesta korisnika, administrativna zabrana overena od strane poslodavca, osiguranje korisnika kredita od nastupanja nesrećnog slučaja (nezgode) i trajnog gubitka opšte radne sposobnosti (invaliditeta) kao posledica nesrećnog slučaja

 

Nominalna i efektivna kamatna stopa

Kamatne stope (na godišnjem nivou)

Za klijente sa prenosom zarade u CAS

Za klijente bez prenosa zarade u CAS

Nominalna kamatna stopa

18,02 %

20,84%

Efektivna kamatna stopa

19,07%

23,53%

Efektivna kamatna stopa obračunata na dan 28.06.2017. godine.

Reprezentativni primer za klijente sa zaradom u CAS ukoliko je celokupan limit iskorišćen:

Iznos kredita

Period otplate

NKS

Procenat revolvinga

EKS

100,000 RSD

54 meseca

18,02%

5%

19,07%

Troškovi koji padaju na teret korisnika, a poznati su u momentu odobravanja kredita: 246 RSD trošak izveštaja kreditnog biroa - jednokratna fiksna naknada; 50 RSD trošak menice – jednokratna fiksna naknada; 40 RSD osiguranje u slučaju nezgode - mesečna fiksna naknada.

Reprezentativni primer za klijente bez zarade u CAS ukoliko je celokupan limit iskorišćen:

Iznos kredita

Period otplate

NKS

Procenat revolvinga

EKS

100,000 RSD

54 meseca

20,84%

5%

23,53%

Troškovi koji padaju na teret korisnika, a poznati su u momentu odobravanja kredita: 246 RSD trošak izveštaja kreditnog biroa - jednokratna fiksna naknada; 50 RSD trošak menice – jednokratna fiksna naknada; 40 RSD osiguranje u slučaju nezgode - mesečna fiksna naknada.

Aplicirajte za proizvod

icon
Personalizovane ponude usluga banke
Obaveštenja i individualizovane ponude o postojećim proizvodima i uslugama, u skladu sa afinitetima koji su prepoznati u cilju pružanja kvalitetnije usluge i koristeći automatsko donošenje odluka i profilisanje, želim da dobijam putem:
...

Uspešno ste podneli zahtev. Bankarski savetnik će Vam se obratiti u najkraćem roku. Zahvaljujemo Vam se na poverenju. Vaša CA banka.

Online plaćanje

3D Secure je besplatna usluga koju Vam obezbeđuje Crédit Agricole banka, u cilju povećanja Vaše bezbednosti prilikom plaćanja platnom karticom na internetu. Ovu uslugu možete koristiti prilikom plaćanja kod svih trgovaca koji su uključeni u MasterCard SecureCode i/ili Verified by Visa program. 3D Secure usluga Vam pruža dodatnu zaštitu od neovlašćenog korišćenja Vaše platne kartice tokom internet transakcije.Usluga je omogućena korisnicima svih MasterCard kartica i Visa kreditnih kartica Crédit Agricole Srbija, a prijavljivanje za korišćenje usluge nije potrebno.Ono što je potrebno da biste koristili 3D Secure uslugu, jeste da registrujete broj Vašeg mobilnog telefona i/ili Vašu email adresu u najbližoj filijali Crédit Agricole banke, kako bi Vam stizala Jednokratna lozinka/OTP (One Time Password).Na internet prodajnom mestu koje podržava plaćanja putem 3D secure protokola, nakon odabira proizvoda i potvrde kupovine bićete preusmereni na sigurnosni sajt na kojem ćete izabrati način slanja Jednokratne lozinke: SMS/na email adresu ili na oba kanala. Sve stranice vezane za dostavu i unos Jednokratne lozinke su označene logom Banke i logom 3D secure protokola, Verified by Visa ili MasterCard SecureCode, u zavisnosti da li plaćate Visa ili MasterCard karticom čiji je izdavalac Crédit Agricole Srbija.

Unosom lozinke vrši se autentikacija – provera Vašeg identiteta. Dakle, Jednokratna lozinka ima funkciju dodatne bezbednosti prilikom plaćanja na internetu.
Nakon uspešne potvrde identiteta, nastavljate sa procesom kupovine kada se vrši autorizacija – obrada transakcije. 


Detaljan opis procesa plaćanja možete videti OVDE.

Chat
 

Elektronsko bankarstvo