Za pozive iz fiksne mreže tel. 0700 700 500
Za pozive iz inostranstva i iz mobilne mreže mob. + 381(0)21/4876-888

Platne kartice

Koristeći platne kartice Crédit Agricole Srbija postajete građanin sveta! Crédit Agricole Srbija u prilici je da Vam ponudi internacionalni brenda VISA i DINACARD nacionalnu platnu karticu. U mogućnosti ste da vršite plaćanje robe ili usluga, podignete gotovinu 24 sata dnevno, bilo da ste na odmoru u zemlji ili u inostranstvu.

 

Platne kartice istekle tokom aprila i maja važiće do 30. juna

Zbog situacije u kojoj se nalazimo, Credit Agricole banke omogućila je svojim klijentima da koriste platne kartice sa rokom isteka u aprilu i maju sve do 30. juna. Kartice je moguće koristiti za podizanje gotovine na bankomatima kao i za plaćanje na prodajnim mestima u okviru većih trgovinskih lanaca.

Nove, reizdate kartice čekaju Vas u matičnoj filijalai i možete ih preuzeti lično, kada budete u mogućnosti a najkasnije do 30. juna 2020.

 

 

Mere bezbednosti u radu sa platnim karticama 

Po prijemu karticu obavezno potpisati, jer je nepotpisana kartica nevažeća. Čuvati je odvojeno od PIN broja (PIN se ne sme pokazivati nikome). Takođe, prilikom unošenja Vašeg PIN broja na bankomatu ili POS terminalu sačuvati privatnost. Pre potpisivanja računa obavezno proverite iznos transakcije.

Za sve informacije vezane za poslovanje sa platnim karticama možete se obratiti Kontakt centru Banke na broj 0700 700 500. U slučaju gubitka ili krađe kartice odmah pozovite broj 021 4876 888, koji Vam je na raspolaganju 24 časa dnevno.

Klijent – fizičko lice ima pravo na besplatno gašenje platne kartice.

Crédit Agricole Srbija se pored poslova izdavanja platnih kartica, u oblasti kartičarstva bavi i poslovima razvijanja mreže POS terminala kao i mreže bankomata (ATM-ova).

Kao korisnicima platnih kartica Crédit Agricole banke, obezbeđen vam je popust i do 25% kod odabranih trgovaca i turističkih agencija sa kojima je Banka zaključila Ugovor o saradnji!

Chat
 

Elektronsko bankarstvo