Za pozive iz fiksne mreže tel. 0700 700 500
Za pozive iz inostranstva i iz mobilne mreže mob. + 381(0)21/4876-888

Paket račun INDEX

Svet kartica, transakcija i tekućih računa definitivno zvuči kao svet obaveza i odgovornosti, i tebi kao studentu verovatno ne zvuči posebno privlačno. Ali, uz novi studentski INDEX paket prilagođen upravo tvojim potrebama, svet finansija postaje uzbudljiv.

Uz INDEX paket račun imaćeš privilegiju da koristiš usluge francuske banke br. 1 i uživaš u svim pogodnostima koji ti isti pruža. Ovako ćeš se pridružiti kolegama studentima iz 60 zemalja širom sveta u kojima Crédit Agrciole banka uspešno posluje.

INDEX paket račun obuhvata:

 • Dinarski i devizni tekući račun
 • Dina i Visa Classic platne kartice bez naknade
 • eBank i mBank
 • Bez troškova održavanja računa

Cena mesečnog održavanja iznosi 0 RSD!

 

Platne kartice

 • DinaCard

Debitna kartica omogućava plaćanje robe i usluga kao i podizanje gotovine na bankomatima u zemlji. Podizanje gotovine na bankomatima Crédit Agricole banke je bez provizije. Izdavanje kartice je bez troškova i članarine.

 

 • Visa Classic

Debitna kartica omogućava plaćanje robe i usluga kao i podizanje gotovine na bankomatima u zemlji i inostranstvu. Podizanje gotovine na bankomatima Crédit Agricole banke je bez provizije. Izdavanje kartice u okviru Privilège paket računa je bez troškova i članarine.

Elektronsko bankarstvo

 

 • E-bank paket

Omogućava pregled stanja i prometa Vaših dinarskih i deviznih računa, pregled izvoda Vašeg dinarskog tekućeg računa, plaćanje računa proizvoljnom poveriocu, kupovinu i prodaju deviza, interne transfere (prebacivanje sredstvana u okviru Vaših računa), pregled štednih računa, pregled kredita.

 • M-bank

Aplikacija predstavlja E-bank rešenje za Vaš mobilni telefon, ona Vam omogućava pregled stanja i prometa Vaših dinarskih i deviznih računa, plaćanje računa, kupovinu i prodaju deviza, pregled štednih računa (oročene i avista štednje, dinarske i devizne), pregled računa kreditnih kartica.

 • SMS obaveštenja

Omogućavaju poruke o prilivu, poruke o plaćanju preko kartica i podizanju na bankomatima, poruke o generisanom izvodu, mogućnost upita u stanje po računu prema važećoj tarifi mobilne telefonije.

 •  3D Secure

3D Secure je besplatna usluga koju Vam obezbeđuje Crédit Agricole banka, u cilju povećanja Vaše bezbednosti prilikom plaćanja platnom karticom na internetu. Ovu uslugu možete koristiti prilikom plaćanja kod svih trgovaca koji su uključeni u MasterCard SecureCode i/ili Verified by Visa program. 3D Secure usluga Vam pruža dodatnu zaštitu od neovlašćenog korišćenja Vaše platne kartice tokom internet transakcije.

Kako funkcioniše ovaj paket

 

 • Želiš li da uplatiš stanarinu? Može. Roditelji su ti uplatili novac na račun i uz pomoć tekućeg računa možeš da zaboraviš na autobuse i vozače, tetke i prijatelje na stanicama.
 • Želiš li da od prvog honorara izvedeš drugare na piće, a devojku na večeru? Može. Sa Visa Classic platnom karticom možeš plaćati u svim kafićima i restoranima u zemlji i inostranstvu.
 • Želiš li da kupiš knjige u skriptarnici ili prijaviš ispit? Može. Na najbližem bankomatu skini sumu koja ti je potrebna i ne brini više o tome.
 • Želiš li da proveriš stanje na računu? Može. Biraj opciju – od kuće, sa računara ili sa mobilnog telefona.
 • Želiš li da odeš u kupovinu ali su rasprodaje prošle? Nikakav problem. Uz platnu karticu Crédit Agricole banke imaš popuste u omiljenim prodavnicama.

 

Kako da otvorim račun?

INDEX paket račun možete otvoriti ONLINE u par jednostavnih koraka.

Otvori, preporuči i uživaj u poklonima!

Preporuči svojoj porodici, prijateljima i kolegama da otvore račun u Crédit Agrciole banci, a mi ćemo te obradovati lepim poklonima.

Otvorite INDEX paket račun

Chat
 

Elektronsko bankarstvo