Za pozive iz fiksne mreže tel. 0700 700 500
Za pozive iz inostranstva i iz mobilne mreže mob. + 381(0)21/4876-888

Detalji

27/10/2015
Crédit Agricole beskamatni krediti za lečenje u Bel Medic bolnicama

Crédit Agricole beskamatni krediti za lečenje u Bel Medic bolnicama<

Crédit Agricole banka je u saradnji sa Opštom bolnicom i Domom zdravlja Bel Medic pripremila beskamatne potrošačke kredite za finansiranje medicinskih usluga sa rokom otplate od 6 meseci do 24 meseca i maksimalnim iznosom kredita do 1.000.000 dinara.

Crédit Agricole banka se brine o stvarnim potrebama svojih klijenata i želi na pravi način da im izađe u susret. Ovoga puta, kroz partnerstvo sa Bel Medic bolnicom, kreiran je beskamatni dinarski kredit za finansiranje medicinskih usluga koje obuhvataju preglede, dijagnostiku, bolničko lečenje, hirurške intervencije i operacije (osim estetske hirurgije), vakcinacije, saniteski prevoz, sistematske preglede, medicinu rada kao i stomatološke i protetske usluge.

Ukoliko klijent želi da finansira, na primer, stomatološke i protetske usluge u Bel Medicu i uzme kredit od 100.000 RSD sa rokom otplate od 12 meseci, njegova mesečna rata iznosila bi 8,333.33 dinara. Na ovaj način naši sugrađani mogu da se zaista posvete brizi o svom zdravlju, jer su nam svima uz potrošački kredit i otplatu na rate zdravstvene usluge mnogo dostupnije.

Detaljnije informacije o svim raspoloživim finansijskim proizvodima koji pružaju znatne beneficije prilikom lečenja u Bel Medic zdravstvenoj ustanovi svi klijenti mogu da dobiju u filijalama Crédit Agricole banke Srbija, pozivom Kontakt centra Banke na broj: 0700 700 500 ili u ustanovama Bel Medic-a na jednoj od tri lokacije u Beogradu: Voždovac, Senjak i Novi Beograd.

Povezani proizvodi u ponudi Crédit Agricole banke

Chat
 

Elektronsko bankarstvo