Detalji

CA Leasing Srbija lider u finansiranju komercijalnih vozila 25/03/2014

CA Leasing Srbija lider u finansiranju komercijalnih vozila <

Ukupno učešće CA Leasing Srbija u novim plasmanima u finansijskom lizingu iznosi blizu 9% što predstavlja povećanje od 18% u odnosu na prethodnu godinu.

CA Leasing Srbija je 2013. godinu završila kao prva lizing kuća u finansiranju lakih i teških komercijalnih vozila, sa 18% tržišnog učešća, dok je neto rezultat porastao za 25% u odnosu na prethodnu godinu.

Ukupno učešće CA Leasing Srbija u novim plasmanima u finansijskom lizingu iznosi blizu 9% što predstavlja povećanje od 18% u odnosu na prethodnu godinu. Takođe, kompanija je 2013. godinu završila kao najefikasnija među lizing kućama kada se posmatra nova produkcija po zaposlenom.

Izvanredne rezultate CA Leasing Srbije potvrđuje i uvećanje portfolia aktivnih klijenata od 25% čime ova kompanija potvrđuje svoju poziciju u posvećenosti klijentima i zadovoljavanju njihovih potreba na profesionalan i inovativan način.

“Želja nam je da i u ovoj godini nastavimo da na najbrži i najefikasniji način odgovorimo na potrebe naših klijenata i da im ponudimo sigurne vidove finansiranja prilagođene upravo njihovim jedinstvenim potrebama,” rekao je Marko Ignjatović Predsednik Izvršnog odbora CA Leasing Srbija.

Povezani proizvodi u ponudi Crédit Agricole banke

Chat Chat
 

Elektronsko bankarstvo