Za pozive iz fiksne mreže tel. 0700 700 500
Za pozive iz inostranstva i iz mobilne mreže mob. + 381(0)21/4876-888

Detalji

14/01/2016
Krediti za energetsku efikasnost u poljoprivrednoj proizvodnji

Krediti za energetsku efikasnost u poljoprivrednoj proizvodnji<

Crédit Agricole banka obezbedila je posebne uslove za dugoročne kredite namenjene ulaganju u energetski efikasne projekte i projekte na bazi obnovljivih izvora energije u poljoprivrednoj proizvodnji.

U cilju povećanja konkurentnosti i dugoročno održivog agrobiznisa Crédit Agricole Banka je pripremila specijalnu ponudu kredita za energetsku efikasnost indeksiranih u evrima sa rokom otplate do 60 meseci i opcionim grace periodom do 12 meseci. Krediti se odobravaju za iznose veće od 5.000 evra i uz učešće do 20% od ukupnog iznosa kredita.

Ovim kreditima se može finansirati nabavka energetski efikasnih mašina i poljoprivrednih alata koji unapređenim sisitemima obrade smanjuju potrošnju energije tokom poljskih radova; nabavka sistema za grejanje, hlađenje i navodnjavanje. Mogu se koristiti i za kupovinu stolarije, pumpi sa elektronskom regulacijom, solarnih panela i toplotnih pumpi.

Krediti su namenjeni registrovanim poljoprivrednim gazdinstvima, zemljoradničkim zadrugama, kao i preduzetnicima i preduzećima koja u svojoj delatnosti imaju više od 50% ostvarenih prihoda iz poljoprivredne proizvodnje. Ovi krediti se realizuju u saradnji sa Garancijskim fondom Vojvodine koji obezbeđuje neopozivu bezuslovnu garanciju plativu na prvi poziv.

Povezani proizvodi u ponudi Crédit Agricole banke

Chat
 

Elektronsko bankarstvo