Detalji

21/01/2016
Poklon uz svaki stambeni kredit: HOME CARD vaučeri u vrednosti i do 300 evra

Poklon uz svaki stambeni kredit: HOME CARD vaučeri u vrednosti i do 300 evra<

Svaki klijent koji u Crédit Agricole banci uzme stambeni kredit do kraja 2016. godine na poklon dobija HOME CARD vaučere sa popustom za plaćanje administrativnih troškova kredita.

U okviru specijalne HOME CARD kampanje koja traje do kraja godine, Crédit Agricole banka svakom klijentu uz stambeni kredit poklanja po tri vaučera sa popustima po 100, po 200 ili po 300 evra, u zavisnosti od visine iznosa stambenog kredita. Jedan HOME CARD vaučer kllijent može iskoristiti za plaćanje svojih administrativnih troškova po kreditu, a preostala dva može dati na poklon, pošto HOME CARDglasi na donosioca.

HOME CARD vaučeri na poklon dolaze uz sve stambene kredite Crédit Agricole banke, od kojih su najzastupljeniji krediti sa promenljivom kamatnom stopom koja se kreće već od 3,40% + 6M Euribor za kredite sa rokom otplate do 120 meseci i sa nominalnom kamatnom stopom od 3,50%za kredite sa rokom otplate do 360 meseci.

U svojoj ponudi Crédit Agricole ima i stambene kredite sa fiksnom kamatnom stopom u prvih 60 meseci koji postoje u dve varijante: sa ukupnim rokom otplate do 120 meseci za koje je fiksna NKS 3,40% godišnje i sa ukupnim rokom otplate do 360 meseci za koje fiksna NKS 3,50% godišnje. U oba slučaja, nakon isteka 60 meseci kamata postaje promenljiva i i iznosi 3,70% godišnje + 6M Euribor.

Povezani proizvodi u ponudi Crédit Agricole banke

Chat Chat
 

Elektronsko bankarstvo