Detalji

10/02/2016
Stambeni krediti sa fiksnom NKS već od 3,19% i besplatnim dozvoljenim minusom

Stambeni krediti sa fiksnom NKS već od 3,19% i besplatnim dozvoljenim minusom <

U Crédit Agricole banci od danas su dostupni stambeni krediti sa nominalnom kamatnom stopom već od 3,19% godišnje. Uz stambeni kredit klijentu se odobrava godinu dana besplatnog dozvoljenog minusa u visini zarade i HOME CARD vaučeri sa popustom za administrativne troškove.

Crédit Agricole banka odobrava stambene kredite sa fiksnom kamatnom stopom već od 3,19% u prvih 60 meseci. Nakon isteka 60 meseci kamata postaje promenljiva i iznosi 3,50% godišnje + 6M Euribor. Svim klijentima koji se odluče za stambeni kredit u Crédit Agricole banci do kraja ove godine, banka odobrava besplatni dozvoljeni minus u visini cele zarade u trajanju od 12 meseci.

U svojoj ponudi Crédit Agricole ima i stambene kredite sa promenljivom kamatnom stopom od 3,20% + 6M Euribor za kredite sa rokom otplate do 120 meseci; kao i sa promenljivom NKS od 3,35% + 6M Euribor za kredite sa rokom otplate do 360 meseci.

Uz ove kamatne stope, Crédit Agricole banka odobrava i popuste za plaćanje administrativnih troškova u okviru HOME CARD kampanje koja traje do kraja godine. Uz stambeni kredit, svaki klijent dobija po tri vaučera sa popustima po 100, po 200 ili po 300 evra, u zavisnosti od visine iznosa stambenog kredita: jedan HOME CARD vaučer kllijent može iskoristiti za plaćanje svojih administrativnih troškova po kreditu, a preostala dva može dati bilo kome po svom izboru, pošto HOME CARDglasi na donosioca.

Povezani proizvodi u ponudi Crédit Agricole banke

Chat Chat
 

Elektronsko bankarstvo