Detalji

22/02/2016
Filijala Požarevac Crédit Agricole banke na atraktivnijoj lokaciji

Filijala Požarevac Crédit Agricole banke na atraktivnijoj lokaciji<

Klijenti Crédit Agricole Banke Srbija će od danas imati potpuno novo iskustvo u Banci koja je svoju filijalu u Požarevcu preselila na adresu: Tabačka čaršija 8.

Filijala je opremljena po standardima Crédit Agricole Grupe, što omogućava da zaposleni Banke u najkraćem roku odgovore svim zahtevima klijenata, kako u delu obavljanja novčanih transakcija, tako i u oblasti pružanja stručnih saveta.

Svim novim klijentima filijale Požarevac banka odobrava besplatno korišćenje Comfort paket računa tokom 12 meseci. Osim dinarskog i deviznog računa, u okviru Comfort paketa klijenti mogu da koriste kartice: Visa Elektron, DinaCard Elektron, Dina Bel Medic i Dina Aman karticu uzkoju imaju 5% popusta za palćanja u svim Aman maloprodajama. Ovim paket računom dobijaju i besplatna SMS obavestenja o promenama na računu, kao u sluge elektronskog i mobilnog bankarstva.

Klijenti će usled unapređenih uslova u filijali svoje poslove moći da obavljaju komfornije, jednostavnije i efikasnije a svoje bankarske savetnike moći će da kontaktiraju na nepromenjene brojeve telefona i u isto radno vreme filijale kao i do sada.

Povezani proizvodi u ponudi Crédit Agricole banke

Chat Chat
 

Elektronsko bankarstvo