Detalji

23/02/2016
Novo mobilno bankarstvo Crédit Agricole banke

Novo mobilno bankarstvo Crédit Agricole banke<

Od danas je na Google play prodavnici dostupna nova i unapređena verzija mobilnog bankarstva Crédit Agricole banke. Uz novi dizajn dostupne su i unapređene funkcionalnosti koje omogućavaju još brže i komfornije upravljanje finansijama pomoću mobilnog telefona povezanog na internet u bilo kom trenutku i na bilo kom mestu: 365 dana godišnje, 24 sata dnevno.

Nakon prve registracije na mBank svi klijenti dobijaju uplatu od Crédit Agricole banke za osveženje po svom izboru, kako bi mogli na miru da isprobaju sve prednosti novog mobilnog bankarstva i da uštede vreme za lepše stvari.

Pored standardnih usluga za proveru stanja na računima, plaćanja računa i menjačkih poslova, novi Crédit Agricole mBank daje i pregled kursne liste, informativni kalkulator za kredite i štednju, mogućnost za blokadu kartica i obavljanje internih transakcija između svih računa koje klijent poseduje. Uz to, nova verzija mBanka daje pregled lokacija svih filijala i bankomata Banke, uz mapu za navođenje od trenutnog odredišta, kao i kontaktiranje bankarskih savetnika putem mail-a.

„Svesni sve bržeg i modernijeg načina života koji karakteriše ne samo Milenijumsku generaciju, već ubrzano osvaja i sve druge, kao i višeg nivoa digitalne pismenosti cele nacije – odlučili smo da dodatno unapredimo naše mobilno bankarstvo koje pored osnovnih funkcionalnosti, sada ima i mogućnost aktiviranja bez dolaska u filijalu za sve one koji poseduju elektronsko bankarstvo.“, izjavio je Miroslav Nićin, član Izvršnog odbora, Rukovodilac Operacija u Crédit Agricole banci.

Usluga mobilnog bankarstva je besplatna i dostupna je u okviru Confort i Privilège paket računa. Osim brzine istalne dostupnosti finansijskih usluga, upotreba mobilnog bankarstva omogućava i značajne uštede na bankarskim provizijama.

Povezani proizvodi u ponudi Crédit Agricole banke

Chat Chat
 

Elektronsko bankarstvo