Detalji

15/04/2016
Crédit Agricole banka na sajmu zapošljavanja i praksi u Beogradu

Crédit Agricole banka na sajmu zapošljavanja i praksi u Beogradu<

Crédit Agricole banka Srbija učestvuje na Beogradskom sajmu zapošljavanja i praksi koji će se održati u ponedeljak, 18. aprila 2016. godine u Domu omladine Beograda od 10 do 16 časova u organizaciji Nacionalne službe za zapošljavanje.

Na Beogradskom sajmu zapošljavanja i praksiCredit Agricole banka će predstaviti svim učesnicimasvoju ponudu otvorenih pozicija. Osim kandidata potrebnih za rad u prodaji, Banka traži i mlade visoko obrazovane ljude sa ili bez iskustva koji bi se pridružili Credit Agricole timu gde mogu da dobiju stručnu praksu u različitim segmentima banke ili angažovanje u skladu sa trenutnim potrebama banke.


Kroz Digital Talent Program Credit Agricole banka kontinuirano traži mlade i proaktivne kandidate koji su spremni da uče i da se usavršavaju u finansijama i bankarstvu, sa akcentom na uslugama i proizvodima koji se baziraju na novim tehnologijama. Digitalna revolucija je uobličila sve vrste poslovanja i značajno uticala na organizacionu strukturu i na zapošljavanje. Iz tog razloga, Credit Agricole traži nove ljude koji će razumeti potrebe tehnički i digitalno orjentisanih klijenata i pružiti im vrhunsku uslugu.


Crédit Agricole je francuska banka koja u Srbiji zapošljava preko 900 službenika prvenstvenoekonomske, ali i mnogih drugih struka neophodnih za dobro funkcionisanje jednog velikog poslovnog sistema. CA Banka u Srbiji posluje u 80 filijala i ima sedište u Novom Sadu i u Beogradu.

Povezani proizvodi u ponudi Crédit Agricole banke

Chat Chat
 

Elektronsko bankarstvo