Detalji

21/04/2016
Crédit Agricole banka imenovala novog Predsednika Izvršnog odbora

Crédit Agricole banka imenovala novog Predsednika Izvršnog odbora<

Novi Predsednik Izvršnog odbora Crédit Agricole banke Srbija je Karlos de Kordu, koji je na ovoj poziciji zamenio Bruna Šarijea.

Karols de Kordu (Carlos de Cordoue) (54), iskusni korporativni bankar, na funkciju Predsednika Izvršnog odbora Crédit Agricole Srbija dolazi sa pozicije Direktora poslovne saradnje između CA-CIB i Crédit Agricole Grupe na kojoj se nalazi od 2011. godine. Prethodno je bio angažovan u Aziji na visoko odgovornim finansijskim pozicijama od 2007. godine u CA-CIB Hong Kong, a nakon toga u CA-CIB Tajland kompaniji.


“Veoma sam uzbuđen što imam priliku da vodim tim Crédit Agicole banke u Srbiji. Daću sve od sebe da na najbolji mogući način upotrebim svoje iskustvo iz Crédit Agricole Grupe kako bih podržao dalji razvoj svih poslovnih segmenata i potvrdio poziciju Crédit Agricole kao jedne od referentnih banki na lokalnom tržištu. To će, sasvim sigurno,biti izazovno imajući u vidu da je razvojni put CA Srbija u poslednjih nekoliko godina bio veoma dinamičan i da se u nekoliko segmenata poslovanja već nalazimo među prve tri banke u Srbiji.” izjavio je Karlos de Kordu, novi predsednik Izvršnog odbora Crédit Agricole banke


Kao novi Predsednik Izvršnog odbora, de Kordu će biti odgovoran za poslovanje Crédit Agricole banke u Srbiji koja ima 80 filijala i zapošljava preko 900 ljudi.

Povezani proizvodi u ponudi Crédit Agricole banke

Chat Chat
 

Elektronsko bankarstvo