Detalji

13/05/2016
Crédit Agricole banka učestvuje na 83. međunarodnom poljoprivrednom sajmu

Crédit Agricole banka učestvuje na 83. međunarodnom poljoprivrednom sajmu<

Crédit Agricole banka i ove godine učestvuje na Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu gde će predstaviti svoju najnoviju ponudu finansijskih proizvoda namenjenih poljoprivrednom sektoru.

Na štandu Crédit Agricole banke u Hali 1 Novosadskog sajma svi posetioci će moći da se upoznaju sa specijalnim proizvodima, sajamskim uslovima i pogodnostima za agrobiznis koje je Banka pripremila, kao i sa kompletnom ponudom finansijskih usluga Banke.


Uz konkurentne uslove kreditiranja za nabavku poljoprivredne mehanizacije, Crédit Agricole banka promoviše i moderan pristup upravljanju finansijama kroz nove verzije elektronskog i mobilnog bankrastva koje klijentu omogućavaju i korišćenje METEO servisa – usluge koja obezbeđuje pravovremene informacije o miko-meteorološkim uslovima na osnovu kojih je lakse opredeliti se za adekvatne agrotehničke mere.


Crédit Agricole banka Srbija pripada Crédit Agricole Grupi koja je vodeća institucija za finansiranje poljoprivrede u Evropi i Francuskoj gde joj je poverenje poklonilo 90% poljoprivrednika. Na taj način se obezbeđuje znanje i iskustvo u oblasti agrobiznisa koje se sada prenosi i u Srbiju, ali i potvrđuje opredeljenost ka finansiranju poljoprivrede koja predstavlja veoma značajan sektor srpske privrede.

Povezani proizvodi u ponudi Crédit Agricole banke

Chat Chat
 

Elektronsko bankarstvo