Za pozive iz fiksne mreže tel. 0700 700 500
Za pozive iz inostranstva i iz mobilne mreže mob. + 381(0)21/4876-888

Detalji

19/05/2016
Beskamatni gotovinski kredit

Beskamatni gotovinski kredit <

Za sve one kojima je potrebna dodatna suma novca ili žele da refinansiraju postojeće finansijske obaveze, u novoj kampanji „Bez kvake“ Crédit Agricole banka je pripremila jedinstvenu ponudu beskamatnih gotovinskih kredita kod kojih NKS iznosi 0%.

Svi novi klijenti koji svoju zaradu prenesu u Crédit Agricole banku imaju na raspolaganju jedinstvene uslove beskamatnih gotovinskih kredita u dinarima. Maksimalni iznos ovih kredita je do 300.000 dinara, a rok otplate je do 12 meseci. Nominalna kamatna stopa ovih kredita iznosi 0%, administrativni trošak obrade zahteva iznosi 0% i trošak prevremene otplate iznosi 0%.


U sklopu kampanje „Bez kvake“ Crédit Agricole banka je značajno korigovala i kamatne stope za kredite sa dužim rokom otplate koji može biti i do 84 meseca i maksimalnim iznosom do milion i po dinara, tako da se sada nominalna kamatna stopa kreće već od 5,95%godišnje.


„Ovo je jedinstvena prilika za sve one koje imaju dugovanja po karticama, dozvoljenom minusu ili nekom drugom kreditu, da ih objedine i refinansiraju najpovoljnijom ponudom gotovog novca na tržištu“, izjavio je Raško Tomašević, Rukovodilac za poslovanje sa fizičkim licima, marketing i komunikacije u Crédit Agricole banci Srbja.


Na primer, ukoliko bi se klijent, u skladu sa svojom kreditnom sposobnošću, odlučio za beskamtni kredit od 300.000 dinara uz period otplate od 12 meseci, mesečna rata kredita bi iznosila 25.000 dinara.

Povezani proizvodi u ponudi Crédit Agricole banke

Chat
 

Elektronsko bankarstvo