Detalji

27/05/2016
Stambeni krediti sa fiksnom NKS već od 2,99%

Stambeni krediti sa fiksnom NKS već od 2,99%<

Crédit Agricole banka Srbija beleži veliko interesovanje klijenata za stambene kredite sa fiksnom kamatnom stopom u prvih 60 meseci. Ovi krediti se odobravaju sa nominalnom kamatnom stopom koja se kreće već od 2,99% godišnje i za njih se odlučilo više od polovine klijenta u poslednjih godinu dana od kada je ovakav kredit u ponudi Crédit Agricole banke.

Uz kredit sa fiksnom kamatnom stopom vlasnici novih nekretnina u prvih pet godina, koje su i najzahtevnije za otplatu zbog preseljenja i opremanja stana, mogu računati na potpuno predvidljive mesečne izdatke za otplatu kredita. Nakon isteka fiksnog perioda, kamatna stopa postaje promenljiva i iznosi 3,30% + 6M Euribor.

Crédit Agricole banka odobrava i stambene kredite sa promenljivom kamatnom stopom koja se kreće već od 3,00% + 6M Euribor za kredite sa rokom otplate do 120 meseci i sa nominalnom kamatnom stopom od 3,15% + 6M Euribor za kredite sa rokom otplate do 360 meseci.

Uz ove kamatne stope, Crédit Agricole banka odobrava i popuste za plaćanje administrativnih troškova u okviru HOME CARD kampanje koja traje do kraja godine. Crédit Agricole banka svakom klijentu uz stambeni kredit poklanja po tri vaučera sa popustima po 100, po 200 ili po 300 evra, u zavisnosti od visine iznosa stambenog kredita: jedan HOME CARD vaučer kllijent može iskoristiti za plaćanje svojih administrativnih troškova po kreditu, a preostala dva može dati na poklon, pošto HOME CARDglasi na donosioca.

Povezani proizvodi u ponudi Crédit Agricole banke

Chat Chat
 

Elektronsko bankarstvo