Detalji

02/06/2016
Crédit Agricole banka privrednicima odobrava subvencionisane kredite za nabavku opreme

Crédit Agricole banka privrednicima odobrava  subvencionisane kredite za nabavku opreme <

Crédit Agricole banka odobrava kredite u okviru Programa podrške malim preduzećima u nabavci opreme koji sprovodi Ministarstvo privrede Vlade Republike Srbije u saradnji sa Razvojnom agencijom Srbije. Pored subvencije države od 25%, klijenti mogu iskoristiti i veoma povoljne fiksne kamatne stope i grejs period.

Ovi krediti su namenjeni kupovini nove ili polovne proizvodne opreme ili mašina, novih delova, specijalnih alata za mašine ili drugih kapitalnih dobara koja će se koristiti kako bi se stavile u pogon neiskorišćene mašine. Odobravaju se na period od 18 do 60 meseci i uz obavezni grejs period u trajanju od 6 meseci.

„Učešćem u ovom projektu koji, osim subvencija, klijentima nudi i veoma povoljne kamatne stope, Crédit Agricole banka nastavlja da pruža podršku razvoju proizvodnog sektora privrede što bi trebalo da rezultuje unapređenjem poslovanja i otvaranjem novih radnih mesta“, izjavio je Vladimir Škrbić, Rukovodilac za poslovanje sa malim i srednjim preduzećima u Crédit Agricole banci Srbija.

Svi klijenti zainteresovani za kredit za nabavku opreme mogu da dobiju preciznije informacije u jednoj od filijala Crédit Agricole banke ili pozivom Kontakt centra na broj 0700 700 500.

Povezani proizvodi u ponudi Crédit Agricole banke

Chat Chat
 

Elektronsko bankarstvo