Detalji

Sigurno putovanje uz Maestro travel paket 15/06/2016

Sigurno putovanje uz Maestro travel paket<

Crédit Agricole banka za predstojeću letnju sezonu pripremila je kompletnu finansijsku podršku za odmor u inostranstvu. Maestro travel paket obezbeđuje debitnu karticu za plaćanje u inostranstvu i putno osiguranje u trajanju do 90 dana sa pokrićem troškova do 35.000 evra, a cena ovog paketa iznosi samo 2.190 dinara.

Da bi sezona godišnjih odmora tokom putovanja protekla što sigurnije, Crédit Agricole banka je u saradnji sa AXA osiguranjem pripremila Maestro travel paket koji, pored Maestro debitne kartice, sadrži i putno osiguranje. Ovo osiguranje obuhvata medicinsku asistenciju tokom putovanja i boravka u inostranstvu i pokriva troškove hitnih medicinskih usluga, poput lečenja i operacija, kupovine lekova i evakuacije. Osiguranje traje 90 dana godišnje, bez obzira na broj putovanja u toku godine, a polisa osiguranja pokriva Evropu i Tursku.

Ceo paket je namenski dizajniran za specifične potrebe tokom putovanja u inostranstvo, jer se plaćanje Maestro debitnom karticom u inostranstvu vrši direktno sa deviznog računa bez troškova konverzije, dok se plaćanja u zemlji vrše sa dinarskog računa. Na taj način klijent nema dodatne troškove konverzije valuta, sve što je potrebno je da pre puta na devizni račun stavi potrebnu količinu novca, u evrima.

U svakoj filijali Crédit Agricole banke širom Srbije, veoma jednostavno i brzo svi zainteresovani klijenti od 18 do 65 godina mogu dobiti Maestro travel paket i na taj način sebi osigurati bezbedna putovanja sa mogućnošću plaćanja Maestro karticom bez troškova konverzije.

Povezani proizvodi u ponudi Crédit Agricole banke

Chat Chat
 

Elektronsko bankarstvo