Detalji

Leto na skuteru uz kredite Crédit Agricole banke 21/06/2016

Leto na skuteru uz kredite Crédit Agricole banke <

U susret predstojećoj letnjoj sezoni, Crédit Agricole banka u svojoj ponudi potrošačkih kredita sada ima i beskamatne kredite kojima se može finansirati kupovina skutera, motorcikla, tricikala i prateće opreme.

Zahvaljujući partnerskom odnosu sa renomiranim brendovima motocikala i skutera, Crédit Agricole banka od sada u svojoj ponudi ima i beskamatne potrošačke kredite u dinariama za kupovinu dvotočkaša. Nominalna kamatna stopa kod ovih kredita iznosi 0%, nema troška obrade zahteva, nema obaveznog učešća, a mesečna rata je fiksna!

Kao i kod svih potrošačkih kredita, kupac najpre bira predmet kupovine: skuter ili motocikl, kvad, tricikl i slično, zatim dostavlja profakturu Banci koja, bez obaveznog učešća, finansira robu. Još jedna od prednosti je da se u okviru kredita za motocikl, odnosno skuter može finansirati i dodatna oprema kao na primer: kaciga, odelo, putni koferi itd.

Svi klijenti zainteresovani za ove kredite mogu da dobiju preciznije informacije u jednoj od filijala Crédit Agricole banke ili pozivom Kontakt centra na broj 0700 700 500.

Povezani proizvodi u ponudi Crédit Agricole banke

Chat Chat
 

Elektronsko bankarstvo