Detalji

23/06/2016
Humanitarna akcija „Magični doručak“ – prikupljeno više od 9 tona hrane za decu sa sa smetnjama u razvoju

Humanitarna akcija „Magični doručak“ – prikupljeno više od 9 tona hrane za decu sa sa smetnjama u razvoju<

U okviru devetog humanitarnog projekta „Magični doručak“, koji se sprovodi u organizaciji Crédit Agricole banke Srbija, kompanije METRO Cash & Carry Srbija i kompanije Bambi, u saradnji sa Sekretarijatom za obrazovanje i dečju zaštitu Gradske uprave Grada Beograda i nevladinom humanitarnom organizacijom Banka Hrane, prikupljeno je ukupno 9.122 kg hrane za škole za decu sa smetnjama u razvoju širom Srbije.

Ova humanitarna akcija, koja je trajala od 31. marta do 15. aprila 2016. godine, obezbedila je dodatni obrok đacima koji pohađaju 36 škole za decu sa smetnjama u razvoju širom Srbije. U okviru akcije „Magični doručak“, čiji je cilj prikupljanje hrane za škole za decu sa smetnjama u razvoju, kompanije Crédit Agricole Srbija, METRO Cash & Carry Srbija i Bambi donirale su proizvode i sredstva za najmlađe, dok se kompanija Coca-Cola Hellenic Srbija, tradicionalni prijatelj projekta, akciji priključila doniranjem sokova za svaki paketić.

Građani i druge kompanije su se akciji priključili uplatom na račun Banke Hrane u Crédit Agricole banci i kupovinom posebno formiranih paketa u objektima METRO lanca, kako bi se obezbedio dodatni obrok đacima.

Magični doručak do sada je pomogao da se za decu sa smetnjama u razvoju obezbedi više od 60 tone hrane za 36 specijalnih škola iz Srbije i na taj način pruži podrška prirodnoj porodici u unapređenju kvaliteta života maloletne dece.

Povezani proizvodi u ponudi Crédit Agricole banke

Chat Chat
 

Elektronsko bankarstvo