Detalji

14/07/2016
Mobilno bankarstvo Crédit Agricole banke i za Apple uređaje

Mobilno bankarstvo Crédit Agricole banke i za Apple uređaje<

Od danas je na Apple store dostupna nova i unapređena verzija mobilnog bankarstva Crédit Agricole banke i za Apple uređaje. Uz novi dizajn dostupne su i unapređene funkcionalnosti koje omogućavaju još brže i komfornije upravljanje finansijama pomoću mobilnog telefona povezanog na internet u bilo kom trenutku i na bilo kom mestu: 365 dana godišnje, 24 sata dnevno.

Pored standardnih usluga za proveru stanja na računima, plaćanja računa i menjačkih poslova, novi Crédit Agricole mBank daje i pregled kursne liste, informativni kalkulator za kredite i štednju, mogućnost za blokadu kartica i obavljanje internih transakcija između svih računa koje klijent poseduje. Uz to, nova verzija mBanka daje pregled lokacija svih filijala i bankomata Banke, uz mapu za navođenje od trenutnog odredišta, kao i kontaktiranje bankarskih savetnika putem elektronske pošte.

Usluga mobilnog bankarstva je besplatna i dostupna je u okviru Confort i Privilège paket računa. Osim brzine i stalne dostupnosti finansijskih usluga, upotreba mobilnog bankarstva omogućava i značajne uštede na bankarskim provizijama.

Povezani proizvodi u ponudi Crédit Agricole banke

Chat Chat
 

Elektronsko bankarstvo