Detalji

19/07/2016
Kreditna kartica sa fiksnom mesečnom ratom besplatno do kraja 2016. godine

Kreditna kartica sa fiksnom mesečnom ratom besplatno do kraja 2016. godine<

Za kupovinu na rate, Crédit Agricole banka iz svoje ponude kartica preporučuje MasterCard Installment kreditnu karticu uz koju klijenti mogu izabrati fiksni mesečni iznos otplate. Do kraja 2016. godine, za ovu karticu Credit Agricole banka neće obračunavati kamatu, troškove održavanja kao ni troškove osiguranja.

U želji da klijentima obezbedi odgovarajući proizvod, Crédit Agricole banka je osmislila karticu koja se potpuno prilagođava potrebama i mogućnostima svakog klijenta ponaosob. Ovom karticom se otplaćuje jedna ili više kupovina kod bilo kod prodavca uvek istom mesečnom ratom i to u iznosu koji je klijent sam odabrao.


Ukoliko se, na primer, klijent odluči da mesečno otplaćuje 2.000 dinara, kreditni limit iznosiće 64.200 dinara uz period otplate na 60 meseci. Ukoliko se klijent odluči za jednu kupovinu u iznosu od, na primer, 5.000 dinara i ne napravi više transakcija u narednom periodu, ona će biti otplaćena za tri meseca. Odobreni iznos zaduženja se može potrošiti čak i za više kupovina u isto vreme, a da to ne optereti budžet više od ugovorenih 2.000 dinara mesečno.


Maksimalni kreditni limit kartice je milion dinara, a kamatna stopa za klijente sa zaradom u Crédit Agricole banci na mesečnom nivou iznosi 1,95% i obračunava se samo za sredstva u korišćenju. Za dodatne informacije i detalje o kartici svi zainteresovani klijenti mogu da se obrate najbližoj filijali Crédit Agricole banke ili Kontakt centru na broj 0700 700 500.

Povezani proizvodi u ponudi Crédit Agricole banke

Chat Chat
 

Elektronsko bankarstvo