Detalji

09/04/2014
Paketi kasko osiguranja po promotivnim uslovima u filijalama Crédit Agricole banke

Paketi kasko osiguranja po promotivnim uslovima u filijalama Crédit Agricole banke<

Promotivni uslovi kasko osiguranja novih vozila uključuju do 20% popusta na punu cenu u zavisnosti od marke vozila.

Crédit Agricole banka Srbija je u saradnji sa AXA Osiguranjem obogatila svoju ponudu paketima kasko osiguranja vozila, a promotivni uslovi po kojima klijenti mogu da zaključe polise u svim filijalama CAS važe do 30. aprila 2014. godine.

Promotivni uslovi kasko osiguranja novih vozila uključuju do 20% popusta na punu cenu u zavisnosti od marke vozila.

Klasično kasko osiguranje vlasnicima vozila pruža finansijsku zaštitu u slučaju štete izazvane delimičnom ili potpunom havarijom, a moguće je uključiti i pokriće troškova usled krađe vozila. Uz oba paketa dodatno je moguće ugovoriti osiguranje pomoć na putu, koje je naročito korisno prilikom putovanja automobilom u zemlji i inostranstvu.

Za vlasnike polovnih vozila ili vozila manje vrednosti u ponudi je Mini kasko osiguranje koje pruža finansijsku naknadu za štete usled sudara sa poznatim vozilom. Osigurana suma iznosi 3.000 evra, a obezbeđena je i usluga pomoć na putu. Premija se plaća jednokratno po fiksnoj ceni od 52.5 evra u dinarskoj protivvrednosti na dan uplate.

Sva osiguranja zaključuju se na period od minimum godinu dana. Namenjena su kako korisinicima auto kredita Crédit Agricole banke, tako i ostalim klijentima.

Povezani proizvodi u ponudi Crédit Agricole banke

Chat Chat
 

Elektronsko bankarstvo