Detalji

26/08/2016
Crédit Agricole banka na 4. Gospojinskom Poljofestu u Novom Bečeju

Crédit Agricole banka na 4. Gospojinskom Poljofestu u Novom Bečeju<

Crédit Agricole banka Srbija će u okviru Gospojine 2016. u periodu od 26. do 28. avgusta predstaviti svoju agro ponudu na Gospojinskom Poljofestu u Novom Bečeju.

Kao podrška ideji o razvoju poljoprivrede kao primarne grane razvoja opštine Novi Bečej, Crédit Agricole banka posetiocima Poljofesta predstavlja svoju agro ponudu koja obuhvata Prêt à piloter – investicioni kredit kojim klijent sam upravlja, kao i novo rešenje mobilnog bankarstva.

Prêt à piloter je investicioni kredit namenjen kupovini poljoprivrednog zemljišta, mehanizacije, opreme, sistema za navodnjavanje, poslovnih objekata i drugih osnovnih sredstava neophodnih za poljoprivrednu proizvodnju. Samostalno upravljanje kreditom omogućava klijentu da jednom godišnje prilagodi plan otplate u skladu sa planovima razvoja svog agrobiznisa tako što će: smanjiti ili povećati ratu do 30%, pauzirati plaćanje jedne ili više rata u ukupnom trajanju do 12 meseci i produžiti ili skratiti ročnost kredita.

Novo mobilno bankarstvo dostupno je u okviru Agro paketa za Android i IOS. Ova aplikacija omogućava klijentu uvid u sve svoje račune, kao i plaćanje naloga sa mobilnog telefona, a za prve tri transakcije u mesecu (plaćanje naloga po izboru klijenta) ne obračunavaju se provizije.

U filijalama Crédit Agricole banke širom Srbije svi zainteresovani mogu dobiti preciznije informacije od svojih bankarskih savetnika o kompletnoj ponudi Banke koja je usmerena ka podršci poljoprivrednim proizvođačima.

Povezani proizvodi u ponudi Crédit Agricole banke

Chat Chat
 

Elektronsko bankarstvo