Detalji

01/09/2016
Zaposleni Crédit Agricole Srbija petu godinu „usvajaju“ školu „Dušan Dugalić“

Zaposleni Crédit Agricole Srbija petu godinu  „usvajaju“ školu „Dušan Dugalić“<

Beograd, 31.08.2016. – Zaposleni Crédit Agricole banke Srbija u okviru društveno odgovornog projekta “Usvojimo školu” petu godinu zaredom nastaviće da doniraju određenu sumu svojih mesečnih primanja koja je namenjena deci sa smetnjama u razvoju škole “Dušan Dugalić“ u Beogradu tokom školske 2016/2017. godine. Tim sredstvima se obezbeđuje zdrav obrok za sve učenike škole.

Tokom prethodnih godina, učenicima osnovne škole „Dušan Dugalić“ zaposleni Banke su do sada obezbedili oko 30.000 sendviča i omogućili da svih 92 učenika dva puta nedeljno uživa u kvalitetnim obrocima koji su prilagođeni učeničkim potrebama. Osim užine, zaposleni Banke su društveno odgovornim aktivnostima obezbedili novogodišnje paketiće za sve učenike škole i učestvovali u uređivanju dvorišta.

„Veliko je olakšanje roditeljima što ne moraju da brinu o užini svoje dece, a pogotovo što imaju kvalitetan, svež i zdrav obrok. Da zaposleni imaju posebnu empatiju prema našim učenicima govori i to što se kroz volonterski rad koji se ogleda u sređivanju prostora gde borave naši učenici, druže sa nama i imaju uvid u način rada škole i odnos prema deci, izjavila je Dragica Nedeljković, direktorka OŠ Dušan Dugalić

Zaposleni Crédit Agricole banke spontano su inicirali projekat Usvojimo školu kroz koji žele da promovišu prava dece i pruže podršku inkluziji dece sa smetnjama u razvoju koja su veoma često i socijalno najugroženija.

Povezani proizvodi u ponudi Crédit Agricole banke

Chat Chat
 

Elektronsko bankarstvo