Detalji

07/09/2016
Crédit Agricole banka učestvuje na 13. Šumadijskom sajmu poljoprivrede

Crédit Agricole banka učestvuje na 13. Šumadijskom sajmu poljoprivrede<

Na 13. Šumadisjkom sajmu poljoprivrede, koji se održava od 8. do 11. septembra 2016. godine u Kragujevcu, Crédit Agricole banka će predstaviti svoju najnoviju ponudu finansijskih proizvoda namenjenih poljoprivrednom sektoru.

Na štandu Crédit Agricole banke u Hali 1 Šumadija sajma svi posetioci će moći da se upoznaju saponudom proizvoda i usluga Banke koji su kreirani kao podrška razvoju agrobiznisa.


Ovom prilikom, Crédit Agricole banka predstaviće Prêt à piloter (Pre a pilote) – investicioni kredit kojim klijent sam upravlja, a namenjen je kupovini poljoprivrednog zemljišta, mehanizacije, opreme, sistema za navodnjavanje, poslovnih objekata i drugih osnovnih sredstava neophodnih za poljoprivrednu proizvodnju. Samostalno upravljanje kreditom omogućava klijentu da jednom godišnje prilagodi plan otplate u skladu sa planovima razvoja svog agrobiznisa tako što će: smanjiti ili povećati ratu do 30%, pauzirati plaćanje jedne ili više rata u ukupnom trajanju do 12 meseci i produžiti ili skratiti ročnost kredita.


Kao i prethodnih godina, Crédit Agricole Srbija pripremila je konkurentne uslove kreditiranja nabavke poljoprivredne mehanizacije, s tim što preliminarno odobrenje kredita zainteresovani klijent dobija u roku kraćem od 24 sata.


Predstavnici Banke biće na raspolaganju za sva pitanja i konsultacije na štandu u Hali 1 Šumadija sajma kao i kod partnera-dilera poljoprivredne mehanizacije.

Povezani proizvodi u ponudi Crédit Agricole banke

Chat Chat
 

Elektronsko bankarstvo