Detalji

Crédit Agricole banka učestvuje na Privrednom forumu o Srbiji u Parizu 15/09/2016

Crédit Agricole banka učestvuje na Privrednom forumu o Srbiji u Parizu<

Crédit Agricole banka, najjača francuska banka i vodeći partner francuske ekonomije, učestvuje na Privrednom forumu o Srbiji u Parizu koji se održava 15. septembra i ima za cilj da predstavi privredni i investicioni potencijal Srbije.

Predsednik Izvršnog odbora Crédit Agricole Srbija, Carlos de Cordoue i predstavnici Crédit Agricole Grupe iz Pariza uzeće aktivno učešće na konferenciji „Srbija - strateško raskršće između Zapadne i Istočne Evrope“ gde će učestvovati na okruglim stolovima organizovanim posebno za sektore poljoprivrede, automobilske i ICT industrije, energetike i zaštite životne sredine.


Svojim učešćem na ovom skupu, koji organizuje državna francuska agencija za razvoj i investicije Business France u saradnji sa Francusko-srpskom privrednom komorom, Privrednom komorom Srbije i Razvojnom agencijom Srbije, Crédit Agricole banka želi da nastavi da aktivno pruža podršku razvoju srpske ekonomije.


Francuska je jedna od najznačajnijih svetskih ekonomija, koju pored tradicionalnog prijateljstva sa Srbijom povezuje i intenzivna privredna saradnja. Crédit Agricole, kao najsnažnija Francuska banka, na srpsko tržište je ušla sa svojim kapitalom pre deset godina i tom prilikom, osim investicija, donela iskustvo ali i novi pristup modernom bankarstvu.

Povezani proizvodi u ponudi Crédit Agricole banke

Chat Chat
 

Elektronsko bankarstvo