Detalji

Crédit Agricole banka dobitnik nagrade „Najbolji auto kredit godine“ 26/09/2016

Crédit Agricole banka dobitnik nagrade  „Najbolji auto kredit godine“ <

Na Izboru za zlatni auto 2016. godine u organizaciji časopisa Auto Bild Crédit Agricole banka dobila je nagradu za „Najbolji auto kredit 2016. godine“ za kredit „MojAuto FIX“.

Na sinoćnoj dodeli nagrada za „Zlatni auto“ u ime Credit Agricole banke, nagradu za najbolji auto kredit u 2016. godini primio je Vladan Stanisavljević, Rukovodilac Long Channel Bankarstva u Crédit Agricole banci. „MojAuto FIX“ je dinarski kredit sa fiksnom kamatnom stopom za kupovinu polovnih vozila od fizičkih lica koja su prodaju oglasila na sajtu MojAuto.rs.


„Moj auto FIX“ kredit se odobrava za iznose između 100.000 i 2.500.000 dinara, a rok otplate je od 6 do 72 meseca. Nominalna fiksna kamatna stopa se kreće od 6,90% godišnje (EKS 9,24% p.a.), a jednokratni trošak obrade kredita iznosi 1,8%, dok sutroškovi održavanja i osiguranja kredita i delimične ili prevremene otplate kredita 0%.


"Đulija", limuzina iz Alfa Romea, koja je osvojila najviše poena posetilaca portala blic.rs, čitaoca magazina i članova stručnog žirija proglašena je za najpopularniji auto u Srbiji u 2016. godini, a ujedno je pobedila i u kategoriji limuzina srednje i više klase.

Povezani proizvodi u ponudi Crédit Agricole banke

Chat Chat
 

Elektronsko bankarstvo