Detalji

Dinarski auto krediti za sajam automobila u Nišu 07/10/2016

Dinarski auto krediti za sajam automobila u Nišu<

Crédit Agricole banka Srbija sa svojom najboljom ponudom dinarskih auto kredita i ove godine učestvuje na Auto Moto Festu u Nišu koji se održava od 7. do 9. oktobra u hali Čair i okuplja vodeće svetske proizvođače vozila, delova i opreme.

Na sedmom sajmu automobila, motora i prateće opreme Crédit Agricole banka svim posetiocima predstavlja dinarske auto kredite sa fiksnom kamatnom stopom namenjene kupovini novih automobila. Nominalna kamatna stopa za kredite sa rokom otplate do 36 meseci iznosi 5,90% godišnje, dok za kredite sa rokom otplate do 84 meseca nominalna kamatna stopa iznosi 6,90% godišnje. Dinarski krediti štite klijenta od kursnih oscilacija, odobravaju se bez učešća, a mogu se u bilo kom trenutku potpuno ili delimično prevremeno otplatiti, bez troškova.

U saradnji sa svojim partnerima auto dilerima, CA banka je obezbedila i potpuno beskamatne auto kredite indeksirane u evrima. Osim toga što je nominalna kamatna stopa 0%, nema ni troškova koji se odnose na obradu zahteva, povlačenje izveštaja iz kreditnog biroa, troškova menice i održavanja računa što čini da i efektivna kamatna stopa iznosi 0%, ukoliko se zahtev za kredit podnese u auto salonu. Uz obavezno učešće od minimum 30% klijentu ostaje još samo otplaćivanje mesečnih obaveza, a u bilo kom trenutku se mogu odlučiti za potpunu ili delimičnu prevremenu otplatu kredita bez troškova.