Detalji

Crédit Agricole podržava francusku kulturu i poslovnu ekspertizu 17/11/2016

Crédit Agricole podržava francusku kulturu i poslovnu ekspertizu<

Crédit Agricole banka Srbija podržava Francusku nedelju koja se održava u Beogradu od 17. do 24. novembra 2016. godine u organizaciji Francusko-Srpske Privredne Komore. Kao predstavnik francuske ekonomije u Srbiji i član Francusko-Srpske Privredne Komore, Crédit Agricole banka učestvuje u brojnim događajima koji imaju za cilj promociju francusko-srpskih ekonomskih, istorijskih i kulturnih veza.

Francuska nedelja će danas biti svečano otvorena uz doček mladog francuskog vina Beaujolais nouveau i mini sajam francuskih proizvoda.


Svim studentima i nezaposlenima biće omogućeno da učestvuju na Virtuelnom sajmu zapošljavanja na adresi www.francuskanedelja.rs koji se održava u periodu od 17. do 24. novembra. Pored ostlih francuskih kompanija i Credit Agricole banka će predstaviti svoju ponudu slobodnih radnih mesta i biti dostupna za razgovor sa kandidatima putem aplikacije za chat.


Francuska nedeljase već tradicionalno održava u Beogradu, tokom meseca novembra, u nedelji dočeka mladog francuskog vina Beaujolais Nouveau (treći četvrtak u novembru) širom Francuske. Crédit Agricole banka Srbija poziva sve zainteresovane da se uključe u događaje organizovane povodom Francuske nedelje i osete deo francuskog duha i šarma širom Beograda.

Povezani proizvodi u ponudi Crédit Agricole banke

Chat Chat
 

Elektronsko bankarstvo