Detalji

17/11/2016
Fiksna rata za keš kredit u dinarima

Fiksna rata za keš kredit u dinarima<

Crédit Agricole banka Srbija pripremila je novu ponudu keš kredita sa fiksnom kamatnom stopom i fiksnom mesečnom ratom, a svim novim klijentima koji prenesu zaradu odobrava ih sa nominalnom kamatnom stopom već od 7,95% godišnje.

U potrazi za modalitetom kojim će na najbolji način olakšati upravljanje finansijama,Crédit Agricole banka je osmislila veoma atraktivnu ponudu dinarskih kreš kredita sa fiksnom nominalnom kamatnom stopom koja se kreće od 7,95% godišnje, i rokovima otplate do 84 meseca.Najveći broj klijenata prima zaradu u dinarima, te im ovi krediti, osim dodatne sume gotovog novca pružaju i sigurnost u otplati u vidu potpuno predvidivih mesečnih troškova u dinarima.

Na primer, ukoliko klijent odluči da uzme keš kredit u iznosu od 300.000 dinara sa rokom otplate 72 meseca, mesečna rata koju bi trebalo da otplaćuje iznosiće 5.550 dinara.

Svima koji se odluče za ovu ponudu, Crédit Agricole banka omogućila je da brzo i jednostavno, u svega nekoliko koraka, podnesu zahtev za dinarski keš kredit putem online prijave na sajtu banke.

Povezani proizvodi u ponudi Crédit Agricole banke

Chat Chat
 

Elektronsko bankarstvo