Detalji

14/12/2016
Prostor sanjanja u Čarobnim izlozima

Prostor sanjanja u Čarobnim izlozima<

Crédit Agricole banka Srbija tradicionalno podržava otvaranje i postavku Čarobnih izloga Francuskog instituta u Srbiji, koji ove godine posetioce vode u Prostor sanjanja. Svečano otvaranje Čarobnih izloga je u utorak, 13. decembra 2015. godine u 19 časova u Francuskom Institutu u Beogradu.

Kao predstavnik francuske ekonomije u Srbiji i član Francusko-Srpske Privredne Komore, Crédit Agricole banka rado promoviše francusku kulturu i tradicionalnu povezanost Francuske i Srbije.

Za ovo, osmo po redu, izdanje već tradicionalnih Čarobnih izloga, Francuski institut u Srbiji prepušta svoju galeriju u Knez Mihailovoj ulici u Beogradu kreativnosti dvoje francusko-korejskih umetnika, Jisok Min i Taegon Kim. U svojim radovima, oni istražuju granice između imaginarnog i realnog sveta, spoljašnjeg i unutrašnjeg, prisutnog i odsutnog, i kreiraju jedinstveno iskustvo koje spaja prirodu, putovanje, maštu i snove, jednom rečju, sve što podrazumevaju novogodišnji praznici.

Postavka je osmišljena kroz seriju od četiri instalacije čiji se izgled menja smenom dana i noći. Posetioci će moći da uđu u prostor same instalacije, koja će ih odvesti u drugu dimenziju i učiniti da postanu deo nje. Sve instalacije su inače prethodno već izvođene na otvorenom prostoru, a ovog puta se prilagođavaju zatvorenom prostoru izloga i pretvaraju u minijaturnu verziju fantastičnog sveta, sa sopstvenim pravilima i tajnama koje otkrivaju prolaznici i posetioci.

Povezani proizvodi u ponudi Crédit Agricole banke

Chat Chat
 

Elektronsko bankarstvo