Detalji

03/03/2017
Filijala Lazarevac Crédit Agricole banke na atraktivnijoj lokaciji

Filijala Lazarevac Crédit Agricole banke na atraktivnijoj lokaciji<

Klijenti Crédit Agricole Srbija će od danas imati potpuno novo iskustvo u Banci koja je svoju filijalu u Lazarevcu preselila na adresu: Karađorđeva 28.

Filijala je opremljena po standardima Crédit Agricole Grupe, što omogućava da zaposleni Banke u najkraćem roku odgovore svim zahtevima klijenata, kako u delu obavljanja novčanih transakcija, tako i u oblasti pružanja stručnih saveta.

Svim novim klijentima filijale Lazarevac banka odobrava korišćenje dozvoljenog minusa bez kamate tokom 6 meseci ili paket račun bez naknade za održavanje tokom 12 meseci. Osim dinarskog i deviznog računa, u okviru Comfort paketa klijenti mogu da koriste kartice: Visa Elektron, DinaCard Elektron, Dina Bel Medic i Dina Aman karticu. Ovim paket računom dobijaju i besplatna SMS obaveštenja o promenama na računu, kao i usluge elektronskog i mobilnog bankarstva.

Klijenti će usled unapređenih uslova u filijali svoje poslove moći da obavljaju komfornije, jednostavnije i efikasnije, a svoje bankarske savetnike moći će da kontaktiraju na broj telefona 0700 700 500 radnim danima između 9:00 i 17:00 časova.

Povezani proizvodi u ponudi Crédit Agricole banke

Chat Chat
 

Elektronsko bankarstvo