Detalji

Dinarski auto krediti sa fiksnom nominalnom kamatnom stopom 5.90% godišnje 27/03/2017

Dinarski auto krediti sa fiksnom nominalnom kamatnom stopom 5.90% godišnje<

Crédit Agricole Srbija je za 53. Međunarodni salon automobila u Beogradu pripremila dinarske kredite za kupovinu novih vozila sa fiksnom nominalnom kamatnom stopom 5,90% godišnje, kao i niz drugih pogodnosti za klijente po njihovom izboru: kreditnu karticu bez kamate ili dozvoljeni minus bez kamate ili dva putna osiguranja.

U okviru specijalne sajamske ponude, uz dinarske auto-kredite sa fiksnom NKS 5,90% godišnje, Credit Agricole Srbija odobrava i dodatne pogodnosti po izboru kiljenta. Uz pomenuti kredit, svaki klijent može odabrati ili MasterCard Installment kreditnu karticu sa maksimalnim iznosom do 100.000 dinara bez troškova kamate, naknade za održavanje i osiguranja do 31.12.2017. godine ili dva putna osiguranja. Svima koji uz ovaj kredit odluče da prenesu zaradu u Credit Agricole, uz pomenuta dva izbora pogodnosti, na raspolaganju je i treći - dozvoljeni minus do 50.000 dinara bez kamate u trajanju do 12 meseci.
Uz ovu ponudu, Crédit Agricole banka ističe i auto kredite indeksirane u evrima sa kamatnom stopom 3,99% godišnje za kredite sa rokom otplate do 84 meseca. Kod ovih kredita neophodno je da klijent uplati minimum 30% iznosa od cene vozila. Krediti se odobravaju bez troškova obrade i u bilo kom trenutku se mogu potpuno ili delimično prevremeno otplatiti, takođe, bez troškova.
CA Leasing je pripremio specijalne uslove finansiranja za kupovinu novih vozila sa fiksnom kamatnom stopom koja se kreće već od 3,33% na godišnjem nivou. Finansiranje je indeksirano u evrima, uz period otplate do 60 meseci i minimalno učešće od 20% od bruto vrednosti vozila za putničke automobile, odnosno 25% od bruto vrednosti za teretna vozila uz mogućnost finansiranja PDV-a na odloženo.
Tačne kalkulacije za svaki pojedinačni slučaj i sve dodatne informacije klijenti mogu dobiti na Crédit Agricole štandu u hali 4 beogradskog sajma ili u bilo kojoj filijali Crédit Agricole banke i CA Leasinga.