Detalji

Crédit Agricole banka podržava Seminar farmera na Tari 27/01/2014

Crédit Agricole banka podržava Seminar farmera na Tari<

Crédit Agricole banka Srbija, četvrtu godinu za redom podržava Seminar farmera na Tari u organizaciji Kluba 100P plus time što pored predavanja i predstavljanja najnovijih proizvoda za poljoprivrednike, organizuje tradicionalnu šetnju stazama Tare za


Crédit Agricole banka Srbija, četvrtu godinu za redom podržava Seminar farmera na Tari u organizaciji Kluba 100P plus time što pored predavanja i predstavljanja najnovijih proizvoda za poljoprivrednike, organizuje tradicionalnu šetnju stazama Tare za svih 300 učesnika.

„Podrškom ovom najvažnijem zimskom Seminaru poljoprivrednika na Tari koji se održava deseti, jubilarni put, želimo da i ove godine poljoprivrednicima izađemo u susret kao partner koji pažljivo sluša i razume suštinu grane, i da našim specijalizovanim prozivodima, kao što je Paket za mlade farmere, našim poljoprivrednicima obezbedimo kako potreban stepen fleksibilnosti tako i i sigurnosti za rad time što obezbeđujemo vrlo povoljne uslove finansiranja.“ – izjavio je Aleksandar Simić, Rukovodilac Poljoprivrednog bankarstva u Crédit Agricole banci Srbija.

Paket za mlade farmere je atraktivan paket proizvoda i usluga koji mladim poljoprivrednicima koji nemaju više od 35 godina omogućava da uz znatno povoljnije kamatne stope odaberu finansijski aranžman koji im najviše odgovara u zavisnosti od potreba: kratkoročni kredit za obrtna sredstva, kredit za trajna obrtna sredstva, kredit za osnovna sredstva za kupovinu mehanizacije ili kredit za osnovna sredstva za kupovinu zemljišta.

Uz raznovrsne kredite za poljoprivrednike, postoji i specijalizovani Agro Comfort paket koji osim dinarskog i deviznog tekućeg računa, deviznog računa za platne kartice, debitne Visa elektron platne kartice sadrži i specijalizovane namenske dinarske i devizne račune za poljoprivredna gazdinstva, kao i usluge info paketa i e-bank. Posebna pogodnost je da se na Agro Comfort paket ne obračunava provizija za održavanje računa 12 meseci od meseca potpisivanja ugovora u periodu do 30.06.2014. godine.

U filijalama Crédit Agricole banke širom Srbije svi zainteresovani mogu dobiti preciznije informacije od svojih bankarskih savetnika o Paketu za mlade farmere.

Povezani proizvodi u ponudi Crédit Agricole banke

Chat Chat
 

Elektronsko bankarstvo