Detalji

09/05/2014
Crédit Agricole banka nagrađuje svoje klijente besplatnom Dina bankomat karticom

Crédit Agricole banka nagrađuje svoje klijente besplatnom Dina bankomat karticom  <

Korišćenjem debitne Dina bankomat kartice, provizija koja se obračunava klijentima za podizanje gotovine na bankomatima drugih banaka iznosi svega 1.5% od iznosa transakcije a minimum 60 RSD. Takođe, ova kartica može da se koristi i za plaćanje rob

Crédit Agricole banka nagrađuje svoje klijente potpuno besplatnom Dina bankomat karticom koja omogućava podizanje gotovine na bankomatima svih banaka uz 50% nižu proviziju od standardne i nema troškova mesečnog održavanja.

Korišćenjem debitne Dina bankomat kartice, provizija koja se obračunava klijentima za podizanje gotovine na bankomatima drugih banaka iznosi svega 1.5% od iznosa transakcije a minimum 60 RSD. Takođe, ova kartica može da se koristi i za plaćanje roba i usluga na svim prodajnim mestima sa oznakom DinaCard, bez provizije.

„Dina bankomat kartica ima za cilj da našim klijentima uštedi novac i kada ga podižu na bankomatima bilo koje druge banke, jer je provizija upola manja, a nema nikakvih mesečnih troškova održavanja, što znači da je potpuno besplatna. Na primer, ukoliko klijent podiže 5000 RSD sa bankomata neke druge banke, iznos obračunate provizije iznosi svega 75 RSD.“ izjavio je Raško Tomašević, Rukovodilac Marketinga i komunikacija Crédit Agricole banke Srbija.

Detaljnije informacije o Dina bankomat kartici klijenti mogu da dobiju u filijalama Crédit Agricole banke Srbija.

Povezani proizvodi u ponudi Crédit Agricole banke

Chat Chat
 

Elektronsko bankarstvo