Detalji

12/05/2017
Crédit Agricole Srbija predstavlja Agro Grand Prix karticu na sajmu poljoprivrede

Crédit Agricole Srbija predstavlja  Agro Grand Prix karticu na sajmu poljoprivrede<

Crédit Agricole Srbija tradicionalno učestvuje na Međunarodnom sajmu poljoprivrede u Novom Sadu koji se održava od 13. do 19. maja 2017. godine na kome će, uz standardnu ponudu finansijskih usluga, predstaviti i Agro Grand Prix kreditnu karticu za kupovinu repromaterijala.

Agro Grand Prixkreditna kartica kreirana je namenski za poljoprivredna gazdinstva kako bi im se olakšala nabavka repromaterijla. Ova kreditna kartica omogućava odloženo plaćanje bez kamate na 6 ili 12 rata u zavisnosti od iznosa kupovine. Svi iznosi preko 6.000 dinara se dele na 6 rata, dok se iznosi preko 12.000 dinara dele na 12 rata. Ukoliko se rate izmiruju do 10. u mesecu nema troškova kamate, a za transakcije sa odloženim plaćanjem se obračunava jednokratna provizija od 5% prilikom transakcije.


Zahvaljujući partnerskom odnosu koji Crédit Agricole Srbija ima sa kompanijom NIS, svi korisnici Agro Grand Prixkartice, osim plaćanja goriva na rate, ostvarujui popuste na kupovinu evro dizela i gasnog ulja 0,1; Nisotec proizvode i drugi asortiman NIS-a na NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama.

Uz konkurentne uslove kreditiranja za nabavku poljoprivredne mehanizacije sa preliminarnim odobrenjem u toku jednog dana, Crédit Agricole Srbija promoviše i moderan pristup upravljanju finansijama kroz nove verzije elektronskog i mobilnog bankarstva koje klijentu omogućavaju i korišćenje METEO servisa – usluge koja obezbeđuje pravovremene informacije o mikro-meteorološkim uslovima na osnovu kojih je lakse opredeliti se za adekvatne agrotehničke mere sa ciljem ostvarivanja većih ušteda, većih prinosa i većeg profita.

Povezani proizvodi u ponudi Crédit Agricole banke

Chat Chat
 

Elektronsko bankarstvo