Za pozive iz fiksne mreže tel. 0700 700 500
Za pozive iz inostranstva i iz mobilne mreže mob. + 381(0)21/4876-888

Detalji

10/12/2018
Nova filijala Crédit Agricole banke u Kruševcu

Nova filijala Crédit Agricole banke u Kruševcu<

Klijenti Crédit Agricole banke od petka, 7. decembra imaju potpuno novo iskustvo u Banci koja je svoju filijalu u Kruševcu preselila u lokal na adresi Gazimestanska 14 - u novi i moderno opremljeni prostor sa Zonom 24.

Filijala je opremljena po najvišim standardima, što omogućava da zaposleni Banke u najkraćem roku odgovore svim zahtevima klijenata, kako u delu obavljanja novčanih transakcija, tako i u oblasti pružanja stručnih saveta. U okviru ove filijale u srcu Kruševca klijentima je na raspolaganju i Zona 24 sa bankomatom na kome je 24 časa dnevno, sedam dana u nedelji moguća uplata i isplata dinara.

Svi novi klijenti, koji u Gazimestanskoj 14 otvore paket račun i prenesu zaradu do 31.01.2019. godine, imaće priliku da iskoriste i neke od promotivnih uslova kao što su: dinarski gotovinski krediti bez troškova obrade, paket račun Confort bez naknade za održavanje u trajanju od šest meseci ili beskamatni gotovinski kredit za refinansiranje obaveza druge banke bez kamate.

Klijenti će usled unapređenih uslova u filijali svoje poslove moći da obavljaju komfornije, jednostavnije i efikasnije, a svoje bankarske savetnike moći će da kontaktiraju preko imejla krusevac@creditagricole.rs. Osim radnim danima 8:00 do 16:00 časova, filijala Crédit Agricole banke u Kruševcu je klijentima na raspolaganju i subotom od 08:00 do 12:00 časova.

Povezani proizvodi u ponudi Crédit Agricole banke

Chat
 

Elektronsko bankarstvo