Za pozive iz fiksne mreže tel. 0700 700 500
Za pozive iz inostranstva i iz mobilne mreže mob. + 381(0)21/4876-888

Detalji

12/12/2018
Zaposleni Crédit Agricole banke doneli Zelenu čaroliju u domove za nezbrinutu decu

Zaposleni Crédit Agricole banke doneli Zelenu čaroliju u domove za nezbrinutu decu<

Humanitarna akcija Zelena čarolija u organizaciji Crédit Agricole banke Srbija donela je novogodišnju atmosferu i praznični duh u domove za nezbrinutu decu u četiri grada u Srbiji.

Crédit Agricole banka je, u sklopu akcije Zelena čarolija, u prethodnih nedelju dana organizovala četiri akcije u kojima je 40 zaposlenih volontiralo u domu za decu Jefimija u Kruševcu, školi sa domom za učenike oštećenog sluha u Kragujevcu, u SOS dečijem selu „ Dr Milorad Pavlović“ u Sremskoj Kamenici i u Beogradu u Centru za zaštitu odojčadi, dece i omladine u Zvečanskoj. U okviru ove akcije volonteri Crédit Agricole banke su deci bez roditeljskog staranja na poklon doneli novogodišnju jelku i dekoraciju i pomogli im da zajedničkim snagama ukrase njihove prostorije u duhu predstojećih praznika.

Društveno odgovorne aktivnosti Crédit Agricole banke u Srbiji akcenat stavljaju na projekte koji su namenjeni deci. Cilj svake akcije je da se kroz promociju prava dece i aktivno učešće kako kompanije, tako i zaposlenih dâ doprinos podizanju kvaliteta života najugroženijeg dela populacije.

Povezani proizvodi u ponudi Crédit Agricole banke

Chat
 

Elektronsko bankarstvo