Za pozive iz fiksne mreže tel. 0700 700 500
Za pozive iz inostranstva i iz mobilne mreže mob. + 381(0)21/4876-888

Detalji

10/05/2019
Poljoprivredni krediti uz 10% bespovratnih sredstava

Poljoprivredni krediti uz 10% bespovratnih sredstava<

Crédit Agricole Srbija u saradnji sa KfW finansira energetski efikasna ulaganja u poljoprivredi.

Crédit Agricole Srbija na predstojećem 86. Međunarodnom sajmu poljoprivrede u Novom Sadu, koji se održava od 11. do 17. maja 2019. godine, uz standardnu ponudu finansijskih usluga, predstaviće poljoprivredne kredite za energetski efikasna ulaganja uz 10% bespovratnih sredstava koje realizuje u saradnji sa KfW nemačkom razvojnom bankom.


Crédit Agricole Srbija pristupa finansiranju poljoprivrede vodeći računa o održivosti poslovanja i zaštiti životne sredine. Iz tog razloga je u saradnji sa KfW, nemačkom razvojnom bankom, CA banka pripremila kredite za investicije u poljoprivredi koje imaju za cilj razvoj energetske efikasnosti i obnovljivih izvora energije. Uz ove kredite, poljoprivrednici imaju mogućnost da iskoriste i 10% bespovratnih sredstava kao i potpuno besplatnu pomoć tehničkih konsultanata koji ocenjuju izvodljivost i isplativost projekta.


Sa ciljem da domaćim poljoprivrednicima prenese najnovije trendove iz Evrope, Crédit Agricole Srbija svojim klijentima pruža mogućnost da učestvuju na Agro konferenciji na temu „Stvaranje dodatne vrednosti kroz preprađivačku industriju" u organizaciji Ambasade Francuske u Srbiji.


Uz konkurentne uslove kreditiranja za nabavku poljoprivredne mehanizacije sa preliminarnim odobrenjem na sajmu i u veoma kratkom roku, Crédit Agricole će, posetiocima sajma predstaviti i AgroGrand Prix kreditne kartice za beskamatnu kupovinu repromaterijala na 6 ili 12 rata bez kamate. Predstavnici Banke biće na raspolaganju za sva pitanja i konsultacije na štandu u Hali 1 Novosadskog sajma, kao i kod partnera – dilera vodećih brendova poljoprivredne mehanizacije

Povezani proizvodi u ponudi Crédit Agricole banke

Chat
 

Elektronsko bankarstvo