Fiksna telefonija tel. 0700 700 500
Za pozive iz inostranstva i iz mobilne mreže mob. + 381(0)21/4876-888

Detalji

12/09/2019
Nova filijala Crédit Agricole banke u Beogradu na Bežanijskoj kosi

Nova filijala Crédit Agricole banke  u Beogradu na Bežanijskoj kosi<

Crédit Agricole banka je svečanim koktelom na kome je prisustvovalo preko 100 zvanica: klijenata, partnera, saradnika i rukovodstvo banke obeležila otvaranje nove poslovnice u Beogradu na Bežanijskoj kosi.

U skladu sa dobrim poslovnim rezultatima i strateškim planovima za dalji rast u Srbiji, Crédit Agricole svoju mrežu filijala širi u oblastima koje odlikuje ubrzan demografski rast. Iz tog razloga, na Bežanijskoj kosi, na adresi Partizanske avijacije br.12 otvorena je nova i moderno opremljena filijala – jedna od prvih koja je organizovana po novom poslovnom konceptu koji u prvi plan stavlja dostupnost bankarskih servisa klijetima 24/7 upotrebom savremenih tenhičkih rešenja.

 

Ova filijala klijentima pruža i jedinstveno digitalno iskustvo u okviru eCorner-a gde se mogu isprobati i koristiti svi digitalni servisi banke i naći mnoge druge korisne informacije. Osim toga, klijentima je na raspolaganju Zona 24 sa bankomatom na kome je 24 časa dnevno, sedam dana u nedelji moguća uplata i isplata dinara, kao i isplata evra.

 

Klijenti će usled unapređenih uslova u filijali svoje poslove moći da obavljaju komfornije, jednostavnije i efikasnije, a svoje bankarske savetnike moći će da kontaktiraju preko mejla bezanijskakosa@creditagricole.rs. Filijala Crédit Agricole banke na Bežanijskoj kosi je klijentima na raspolaganju ponedeljkom, utorkom, četvrtkom i petkom od 9 do 17 časova i sredom od 10 do 18 časova.

Povezani proizvodi u ponudi Crédit Agricole banke

Chat
 

Elektronsko bankarstvo