Detalji

Krediti sa subvencijom Crédit Agricole banke namenjeni privredi 04/06/2014

Krediti sa subvencijom Crédit Agricole banke namenjeni privredi<

Svi klijenti iz segmenta malih preduzeća i preduzetnika koji se odluče za subvencionisani kredit Crédit Agricole banke imaju mogućnost podnošenja zahteva za Visa Business kreditnu karticu koja će im biti na raspolaganju bez godišnje članarine, bez

Crédit Agricole banka i u 2014. godini učestvuje u programu subvencionisanih kredita Vlade Republike Srbije za likvidnost i trajna obrtna sredstva namenjenih privredi.

Odmah nakon potpisivanja ugovora sa Vladom Republike Srbije Crédit Agricole banka je počela sa prijemom prvih zahteva za kredite koji se odobravaju privrednim subjektima, sa rokom otplate do 18 meseci koji uključuje i grejs period do 6 meseci. Krediti će se klijentima odobravati u dinarima (bez valutne klauzule) po kamatnoj stopi do 5,45% na godišnjem nivou.

Svi klijenti iz segmenta malih preduzeća i preduzetnika koji se odluče za subvencionisani kredit Crédit Agricole banke imaju mogućnost podnošenja zahteva za Visa Business kreditnu karticu koja će im biti na raspolaganju bez godišnje članarine, bez troškova održavanja i bez troškova obrade zahteva, i na poklon dobijaju VISA business debitnu karticu bez troškova godišnje članarine.

Povezani proizvodi u ponudi Crédit Agricole banke

Chat Chat
 

Elektronsko bankarstvo