Detalji

11/06/2014
"Bankarski službenik" u ekonomskim školama u Srbiji

Crédit Agricole banka Srbija je realizovala predavanja učenicima Prve ekonomske škole i Pravno poslovne škole u Beogradu, Ekonomske škole "Bosa Milićević” u Subotici, Ekonomske škole u ÄŒačku i Ekonomske škole u Užicu.

Crédit Agricole banka Srbija je povodom zajedničkog projekta „Bankarski službenik“, u okviru Radne grupe za korporativnu društvenu odgovornost u bankarstvu i finansijama Globalnog dogovora UN u Srbiji, održala pet serija predavanja i obuhvatila više od 100 učenika ekonomskih škola u Beogradu, Subotici, ÄŒačku i Užicu na temu kreditiranja stanovništva.

Crédit Agricole banka Srbija je realizovala predavanja učenicima Prve ekonomske škole i Pravno poslovne škole u Beogradu, Ekonomske škole “Bosa Milićević” u Subotici, Ekonomske škole u ÄŒačku i Ekonomske škole u Užicu.

Serija predavanja banaka učesnica projekta ima za cilj da učenicima približi teme kreditiranja stanovništva, bankarske ugovore, hartije od vrednosti i niz drugih stručnih tema, vodeći računa da se predavanja obogate i primerima iz prakse.

U projektu saradnje sa sedam srednjih ekonomskih škola, iz šest gradova u Srbiji u kojima postoji obrazovni profil „Bankarski službenik“, banke članice Radne grupe uključene su u projekat na različite načine. Saradnja sa školama je ozvaničena potpisivanjem Protokola o saradnji između Zajednice ekonomskih, pravno-birotehničkih, trgovinskih i ugostiteljsko-turističkih škola Republike Srbije i Globalnog dogovora u Srbiji.

Globalni dogovor Ujedinjenih nacija je najmasovnija dobrovoljna inicijativa posvećena promovisanju društveno odgovornog poslovanja. U Srbiji Globalni dogovor postoji od 6. decembra 2007. godine i broji više od 90 članica.

Povezani proizvodi u ponudi Crédit Agricole banke

Chat Chat
 

Elektronsko bankarstvo