Detalji

10/03/2014
Crédit Agricole banka Srbija potpisala Sporazum sa Garancijskim fondom AP Vojvodine

Crédit Agricole banka Srbija potpisala Sporazum sa Garancijskim fondom AP Vojvodine<

Crédit Agricole banka Srbija i Garancijski Fond AP Vojvodine, potpisali su Sporazum o poslovnoj saradnji za odobravanje kredita namenjenih povećanju skladišnih kapaciteta i stvaranju uslova za povećanje obima i kvaliteta poljoprivredne proizvodnje.

Krediti su namenjeni izgradnji, rekonstrukciji, dogradnji i adaptaciji silosa, kao i za nabavku prateće opreme za silose. Pravo da konkurišu za ovaj tip kredita imaju fizička lica – nosioci registrovanih porodičnih poljoprivrednih gazdinstava, zemljoradničke zadruge u privatnom vlasništvu, mikro i mala privredna društva i preduzetnici registrovani za obavljanje primarne poljoprivredne proizvodnje i prerade poljoprivrednih proizvoda.

„Crédit Agricole banka kao vodeća banka za poljoprivredu u Francuskoj, svoja znanja i iskustva uspešno prenosi u Srbiju gde kontinuirano ulaže u razvoj agrobiznisa. Za Crédit Agricole banku Srbija je izbor i strateško opredeljenje podrška i finansiranje celokupnog agro lanca. Iz tih razloga, pristupanjem ovom programu koji je inicirao Garancijski fond AP Vojvodine, CA banka želi da podrži stvaranje uslova povećanih skladišnih kapaciteta i kvalitetnije poljoprivredne proizvodnje jer će to za naše klijente značiti i veći stepen konkurentnosti i povećanje izvoza poljoprivrednih proizvoda.“ – izjavio je Aleksandar Simić, Rukovodilac za poljoprivredno bankarstvo u Crédit Agricole banci Srbija.

Zahtevi za ove kredite se mogu podneti kod specijalizovanih prodajnih savetnika za poljoprivredno bankarstvo u filijama Crédit Agricole banke Srbija koji će klijente upoznati sa svim uslovima i detaljima ove ponude.

Povezani proizvodi u ponudi Crédit Agricole banke

Chat Chat
 

Elektronsko bankarstvo