Detalji

01/10/2014
Izaberite svoju ratu sa MasterCard Installment karticom Crédit Agricole banke

Crédit Agricole banka Srbija je građanima ponudila MasterCard Installment kreditnu karticu sa fiksnom mesečnom ratom u dinarima i kreditnim limitom do 1.000.000 dinara.

Crédit Agricole banka Srbija je građanima ponudila MasterCard Installment kreditnu karticu sa fiksnom mesečnom ratom u dinarima i kreditnim limitom do 1.000.000 dinara.

Kamatna stopa po ovoj kreditnoj kartici iznosi 1.95% na mesečnom nivou za klijente sa zaradom u CAS i plaća se isključivo na potrošena sredstva. Mesečna naknada za održavanje računa kreditne kartice 150 RSD a obavezno osiguranje 40 RSD, i klijenti nemaju obavezu prenosa zarade u Crédit Agricole banku.

“MasterCard Installment kreditna kartica Crédit Agricole banke je potpuno prilagođena klijentu jer sami biraju visinu svoje mesečne rate koja im ostaje fiksna tokom celog perioda otplate, a u skladu sa njihovim potrebama i kreditnom sposobnošću.Na taj način klijent ne može doći u situaciju da ne kontroliše visinu svojih mesečnih obaveza po kreditnoj kartici. “ - izjavio je Raško Tomašević, Rukovodilac Marketinga i komunikacija Crédit Agricole banke Srbija.

Na primer, ukoliko se klijent odluči za mesečnu ratu od 5.000 RSD njegov kreditni limit će biti 170.800 RSD. Ako napravi transakciju od 12.000 dinara ovom karticom, sledećeg meseca će platiti mesečnu ratu od 5.000 RSD. Ukoliko klijent ne bi pravio više transakcija u narednom periodu, svoj ukupan dug bi izmirio za 3 meseca.

Za dodatne informacije i detalje o kartici svi zainteresovani klijenti mogu da se obrate najbližoj filijali Crédit Agricole banke ili Kontakt centru na broj 0700 700 500.

Povezani proizvodi u ponudi Crédit Agricole banke

Chat Chat
 

Elektronsko bankarstvo