Detalji

18/07/2014
Elektronsko i mobilno bankarstvo Crédit Agricole banke sa novim funkcionalnostima

Elektronsko i mobilno bankarstvo Crédit Agricole banke sa novim funkcionalnostima<

Izuzetno sigurna i krajnje jednostavna aplikacija servisa elektronskog bankarstva unapređena je u nekoliko segmenata koje će korisnicima olakšati rad. Osim potpisivanja grupe naloga istim TAN-om, aplikacija nudi sugestije prilikom unosa pogrešne lozinke


Crédit Agricole banka Srbija je unapredila funkcionalnosti e-Bank usluge mogućnošću da se grupa naloga za plaćanje potpiše jednim TAN-om (brojem za autorizaciju transakcije), što uslugu elektronskog bankarstva značajno ubrzava i klijentima štedi vreme.

Izuzetno sigurna i krajnje jednostavna aplikacija servisa elektronskog bankarstva unapređena je u nekoliko segmenata koje će korisnicima olakšati rad. Osim potpisivanja grupe naloga istim TAN-om, aplikacija nudi sugestije prilikom unosa pogrešne lozinke, a omogućen je i detaljan prikaz za atraktivan proizvod banke La card duet kreditnu karticu (kupovina na rate).

Novina je i unapređena m-Bank aplikacija u smislu podrške za AGRO račune, tako da poljoprivredna gazdinstava koristeći mobilni telefon, brzo, jednostavno i komforno mogu obaviti svoja plaćanja, menjački posao i biti u toku sa svojim poslovanjem (prikaz stanja i prometa).

Povezani proizvodi u ponudi Crédit Agricole banke

Chat Chat
 

Elektronsko bankarstvo