Detalji

14/11/2014
Crédit Agricole banka podržava Francusku nedelju u Beogradu

Crédit Agricole banka podržava Francusku nedelju u Beogradu<

Kao predstavnik francuske privrede u Srbiji i član Francusko-srpske privredne komore, Crédit Agricole banka učestvuje u brojnim ovonedeljnim ...

Crédit Agricole banka Srbija podržavaFrancusku nedeljukoja se održava u Beogradu od 17. do 23. novembra 2014. godine u organizaciji Francusko-srpske privredne komore.

Kao predstavnik francuske privrede u Srbiji i član Francusko-srpske privredne komore, Crédit Agricole banka učestvuje u brojnim ovonedeljnim događajima koji imaju za cilj promociju francuske ekspertize i francuskih proizvoda i unapređenje bilateralne saradnje dveju zemalja.

Utorak, 18. novembar rezervisan je za upoznavanje neprevaziđenog francuskog pekarskog umeća na jutarnjoj Pekarskoj radionici i kulinarskog umeća na večernjoj, Gastronomskoj radionici u hotelu Metropol Palace.

Sajam zapošljavanja u galeriji Ulus u Knez Mihailovoj ulici počinje u sredu, 19. novembra u 12.00 i to je prilika za sve ambiciozne, mlade ljude da dođu i upoznaju se kako sa Crédit Agricole, tako i sa svim drugim francuskim kompanijama koje rade na srpskom tržištu.

Obeležavanje stogodišnjice Prvog svetskog rata izložbom fotografija, Debata za početnike u korporativnom svetu u Mixer House-u i veče vina Božole nuvo (Beaujolais nouveau) u Umetničkom paviljonu „Cvijeta Zuzorić“ su sve aktivnosti koje prenose duh Francuske u Beograd. Crédit Agricole banka Srbija poziva sve zainteresovane da se uključe u događaje organizovane u okviruFrancuske nedeljei osete deo francuskog duha i šarma širom Beograda.

Povezani proizvodi u ponudi Crédit Agricole banke

Chat Chat
 

Elektronsko bankarstvo